2009. szeptember 13., vasárnap

Sárkányok



Ezek a sárkányok biztosítják a fennálló problémák szertefoszlatásához és a kellemetlen emberek eltörléséhez szükséges negatív hatalmat. Nagyon sötét színűek: lehetnek feketék, szürkék, ónszínűek, vasszínűek, sötét bíborvörösek, lilák, vörösek és zöldek, de szinte feketének tűnnek. Testük erőtől duzzadó és hatalmas; valójában ők a legnagyobb sárkányok. Széles, ék alakú fejük hosszú nyakukon ül. Kígyózó farkuk szálkás, vagy egy tüskés csomó található végükön. Óriási szárnyaik segítségével fürgén szárnyalnak.
Amikor a káosz és pusztítás sárkányai változásokat idéznek elő és rituálékban nyújtanak segítséget, nagyvonalúan mindent megtesznek. Túlhaladják a történésekről alkotott behatárolt látásmódodat, egyenesen a probléma szívébe látnak, így mielőtt hívod őket, bizonyosodj meg arról, el tudod-e viselni segítségüket! Ezek a sárkányok életek, kapcsolatok és életpályák átalakításával dolgoznak; áttörik az akadályokat; megfordítják a szerencsét; általában véve mérhetetlen változásokat hoznak létre; hatással vannak az elmúlt életekre; jövendölnek; bebörtönzik az ellenségeket, illetve bárkit, aki hátráltatja fejlődésed, vagy mozzanataid.
Bár a sárkányokat általában szerencsétlenségek előidézőinek tartják - mely persze függ cselekedeteiktől -, a káosz sárkányokat gyakran a szó szoros értelmében a katasztrófák előjeleinek tekintik. Felbukkannak azokon a területeken, ahol más sárkányok például hatalmas viharokat, földrengéseket, vagy áradásokat keltenek, de az ő hatalmuk háborúk, vérontás, járványok és pusztulás létrehozásán vagy meggyorsításán alapszik, amikor az emberek megborítják az egyensúlyt. Sajnos úgy tűnik, azért keltenek ilyen eseményeket, hogy az emberek keressenek maguknak egy jobb módszert dolgaik intézésére.
A káosz és a pusztítás sárkányai ugyan felfordulásokat okoznak, teljes átalakításokat végeznek és újjászületéseket idéznek elő, mégsem gonoszak. Mágikus erejük életbevágó a varázslók számára. Annyi előrelátásra és óvatosságra van szükség náluk, mintha tűzsárkányokkal dolgoznál. Azonban ha életed és terveid egysíkúvá válnak, szerencséd balszerencsébe fordul, vagy a körülmények, az emberek a haszontalanság és a reménytelenség érzését keltik benned, aztán ezek a sárkányok megforgatják az események hullámát. Mindenképpen készülj fel az eljövendő drasztikus változásokra!

Ahogy a sárkányok sok más fajtája, úgy a káosz sárkányok is és a halálhoz és az újjászületéshez köthetők, valójában még jobban, mint más fajtársaik. Amikor valaki sárkányháton kísérli meg eltörölni az akadályokat és eltávolítani az ellenségeket, gyakran szembe találja magát sajátmagával - a legrosszabb ellenséggel. Egy ilyen szárnyalás drámai újjászületésbe torkollhat, ha a varázsló hajlandó elfogadni, amit a sárkány mutat neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése